T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü İstanbul Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları
Eğitim ve Araştırma Hastanesi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Çocuk Yandal servisinde cosku ile kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı SBÜ Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Yandal servisinde cosku ile kutlandı. Prof.Dr.Ayla Güven, Uzm.Dr. Bahar Özcabi, hemşire M.Yelda Karadere , hemşire Özlem Burnas, hastamızın annesi Gülşah Taşkıran ve Çocuk Yan Dal servisi hemşireleri beraberliğinde gerçekleşen etkinliğe; Çocuk Yan Dal servisinde  yatan hastalar ve hastanemizden takipli  diyabetli şeker çocuklarımızın katılımlar gerçekleşti. Etkinlikte; oyuncak ,balon, bayrak dağıtımın yanı sıra hastamız Mesut Yılmaz ‘ın darbuka gösterisi ve palyaço gösterimi ile çeşitli oyunlar,yüz boyama etkinlikleri yapıldı.

• IMG-1036.JPG
  • IMG-1035.JPG