Göz polikliniğimiz ROP tanı tedavi ve Eğitim Merkezi olarak hizmet vermektedir.
23 Ocak 2024

Zeynep Kamil Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz polikliniği ROP tanı tedavi ve Eğitim Merkezi olarak hizmet vermektedir.

Hastanemizde ROP muayenesi için Prematüre bebeklerin (36 Gebelik haftası ve altında doğan) randevu almasına gerek yoktur.

Her gün saat 13.30 da ROP muayenesi için hastanemiz Göz polikliniğine Başvuru yapabilirsiniz.

Hastanemizde 6 yıldır her doğan prematüre olmayan (37 Gebelik Haftası ve üzerinde) bebeğe kalça ultrasonu yapıldığı gibi göz taraması da yapılmaktadır.

Prematüre olmayan bebekler (37 Gebelik Haftası ve üzerinde) için 182 'Nolu telefon veya MHRS Online Randevu sistemi kullanılarak Hastanemiz Göz Polikliniğine Randevu alabilirsiniz.

Göz bölümünde yapılabilen muayenelerimiz tüm bebeklerin göz muayenesi, göz muayenelerinin ölçümü, göz muayenesi, göz ultrasonografisi, göz ultrasonik biyomikraskobisi, dijıtal tretina görüntülemesi yapılmaktadır.

GÖZ TEMBELLİĞİ

Çocukların yaklaşık olarak %5 inde bulunan göz tembelliği problemi göz muayenesi haricinde saptanamamaktadır. Çocuğunuzu en geç 3.5 yaş civarında muayene ettirmeniz gerekmektedir.

ONLİNE RANDEVU için;   'butonu tıklayarak hastanemizden randevu alabilirsiniz.

TELEFON İLE RANDEVU
 İÇİN; 182 'Nolu telefonu arayınız..

HEKİM ÇALIŞMA PLAN
I

1. Hekim çalışma planı MHRS biriminde hazırlanır.
  2. Hekim çalışma planı aylık olarak yayınlanmaktadır.
  3. Doktorunuzu çalışma planı takviminden takip ederek randevu işlemlerinizi ona göre gerçekleştirebilirsiniz.
  4. Hekim çalışma planını görmek için buraya tıklayınız.
  5. Hekim Listesini görmek için  buraya tıklayınız.

POLİKLİNİK HİZMETLERİMİZ 08:00-17:00 SAATLERİ ARASINDA YAPILMAKTADIR.