07 Temmuz 2022

WhatsApp Image 2022-06-29 at 12.46.49.jpeg

İnovatif Hemşirelik Derneği ve Kadın Sağlığı Hemşireliği Derneği iş birliği ile düzenlenen “Kadın Sağlığında İnovatif Ürünler” yarışmasının ödül törenine hastanemiz ev sahipliği yapmıştır. Yarışmaya ülkemiz genelinde birçok sağlık profesyoneli inovatif ürün fikirleri ile katılmıştır. 28.05.2022 tarihinde yapılan ödül töreninin açılış konuşmalarını; Başhekimimiz Doç. Dr. İlhan ŞANVERDİ, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal MEMİŞOĞLU ve TÜSEB Başkanı Prof. Dr. Erhan AKDOĞAN gerçekleştirmiştir.
Sempozyumun konferans programında; Kadın Sağlığı Hemşireliği Derneği Başkanı Prof. Dr. Nevin HOTUN ŞAHİN “Kadın Sağlığında Güncel Konular” ve İnovatif Hemşirelik Derneği Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Yeliz DOĞAN MERİH “Kadın Sağlığında İnovasyonun Önemi ve İnovatif Ürün Örnekleri” sunumlarını yapmışlardır. Törende ödüle layık görülen katılımcılara ödülleri takdim edilmiştir.
Ödül törenine ve sağlıkta inovasyon çalışmalarına değerli katkıları nedeniyle İnovatif Hemşirelik Derneği Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Yeliz DOĞAN MERİH, Başhekimimiz Doç. Dr. İlhan ŞANVERDİ’yi makamında ziyaret ederek teşekkür plaketlerini takdim etmiştir.