T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü İstanbul Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları
Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Meme Kanserinde Güncel Yaklaşımlar Paneli

31.10.2019 tarihinde SBÜ Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından Meme Kanseri Bilinçlendirme Ayı kapsamında "Meme Kanserinde Güncel Yaklaşımlar Paneli" hastanemiz Zeynep Sultan Salonu'nda gerçekleştirildi. Panel başkanlığını başhekimimiz Doç. Dr. Semra KAYATAŞ ESER'in yürüttüğü panele konuşmacı olarak İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü'nden Prof. Dr. Hasan KARANLIK ve ZKH'nden Ebe Nurhan KARA katıldı. Konuşmacıların bilgi ve deneyim paylaşımlarıyla zenginleştirdiği panele, birçok sağlık profesyoneli, akademisyenler ve öğrencilerin içerisinde yer aldığı multidisipliner bir katılım sağlandı.

• 1.jpeg
  • 2.jpeg