14 Mart Tıp Bayramı kutlama programı ZKH Konferans Salonu'nda gerçekleştirdi.

15 Mart 2019 tarihinde SBÜ Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından 14 Mart Tıp Bayramı kutlama programı ZKH Konferans Salonu'nda gerçekleştirdi.

Programın açılışında, Zeynep Kamil Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Semra KAYATAŞ ESER günün anlam ve önemini ifade eden konuşmasını yaptı.  Zeynep Kamil Hastanesi’nin tarihçesini anlatan sunum SBÜ Zeynep Kamil Hastanesi Çocuk Cerrahi Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Ayşenur CELAYİR tarafından gerçekleştirildi. Programda “Tıp Öğrencisi Olmak” temalı sunumu SBÜ Tıp Fakültesi Öğrencisi Habibe KURTARAN tarafından yapıldı. Daha sonra “3 Boyutlu Yazıcı ve Arttırılmış Gerçekliğin Tıp Eğitiminde Kullanımı” temalı konuşma Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahi Anabilim dalından Prof. Dr. Sinan CELAYİR ve öğrencileri Batuhan Yolcu, Sinem SELEME ÖVÜNÇ tarafından gerçekleştirdi.

Bilimsel konuşmaların ardından sosyal programa geçildi. Hastanemiz folklor ekibinin gösterisi ve korosunun sunumları katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Katılımcıların memnuniyetle ayrıldığı programın kapanış konuşmasını Zeynep Kamil Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Semra KAYATAŞ ESER gerçekleştirdi.