Ulusal Emzirme Haftası 04 Ekim 2019’ da hastanemizde düzenlediğimiz bir etkinlikle kutlandı.

Anne sütünün teşviki,  emzirmenin özendirilmesi ve toplumsal farkındalığın arttırılması amacıyla her yıl 01-07 Ekim tarihleri arasında kutlanan  ‘Ulusal Emzirme Haftası’ 04 Ekim 2019’ da hastanemizde düzenlediğimiz bir etkinlikle kutlandı. Hastanemiz Zeynep Sultan Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğimize hem hastane çalışanları hem de doğum yapmış ve emziren anneler büyük ilgi gösterdi.   Özellikle Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitemizden taburcu olmuş ya da halen yatan bebeklerimizin anne ve babaları, hastane sürecinde yaşadıkları emzirme deneyimlerini paylaşarak emzirme ve anne sütünün vazgeçilmezliğini ifade ettiler.

• IMG-1.jpg
  • IMG-2.jpg