Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ‘Hasta-Hekim Buluşması’ etkinliği düzenlendi. Etkinliğe; Vali Yardımcısı Ahmet Önal, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Kanser Daire Başkanı Dr. Murat Türkyılmaz, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Halk Sağlığı Başkanı Dr. Abdullah Emre Güner, Kamu Hastaneleri Başkanlığı-2 Başkanı Prof. Dr. Kamil Özdil, birçok sağlık yöneticisi, sağlık çalışanları, hasta ve hasta yakınları katılım sağladı.

Programda açılış konuşmalarının ardından İstanbul ili kanser taramalarında başarı gösteren sağlık çalışanlarına ve kurum yöneticilerine plaketleri takdim edildi. Hastanemizin tarama sonrası teşhis sürecinde sürdürmüş olduğu başarılı hizmetlerinden dolayı Başhekimimiz Doç. Dr. Semra KAYATAŞ ESER'e plaket takdiminde bulunuldu. Hastanemiz kanser tarama ve tarama sonrası teşhis süreçlerinde emeği geçen tüm ekip üyelerine özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

• Image01.jpeg
  • Image02.jpeg